Holdoversigt

Level 2 hold for alle interesserede i alderen 2-7 år – uanset erfaring!

Et hyggeligt cheerleading hold for alle i årgang 2013-2018. Kom til en masse fysisk udvikling og sjov og leg hos Falcons Cheerleaders. Her vil være fokus på at udvikle gode motoriske evner og sørge for at alle har en sjov træning.

Holdet er ikke oprettet endnu da vi ikke har fået nok tilmeldinger. Dog betyder det at alle udøvere i denne aldersgruppe som gerne vil starte, vil komme på vores hold, Falcons Eclipse. Læs mere om det her på hjemmesiden.


Holdet søger trænere til at åbne dette hold op! Indtil da, læs under Falcons EclipseFalcons Eclipse

Årgang 2010-2014 (7-11 år)

Er dit barn mellem 7-11 år (årgang 2009-2013) og vil gerne starte til cheerleading? Så er et peewee level 3 hold lige noget for jer, uanset om man har prøvet det før eller er helt ny.


Holdet består af en masse søde piger, men der er altid plads til flere! 


Trænere:  Ilayda Atak, Mia Funch og Victoria Funch


Læs mere om holdet her.

Falcons Hunt n' Prey

Årgang 2010-2006 (11-15 år)

Er dit barn mellem 7-11 år (årgang 2009-2013) og vil gerne starte til cheerleading? Så er et peewee level 3 hold lige noget for jer, uanset om man har prøvet det før eller er helt ny.

Holdet er officielt åbent for tilmelding og glæder sig til at starte træning i den nye sæson!

Tilmelding til dette hold er lukket 6 uger forud for konkurrencer holdet deltager i og åbner dagen efter konkurrencen er slut.


Trænere: Signe A. M. Andersen, Julie Dam, Aleksandra Tomczak og Karoline K. Juul


Læs mere om holdet her,

Falcons Monarchs

Årgang 2014-2019 (2-7 år)

Falcons Edition

Årgang 2010 eller tidligere (11+ år)


Dette hold stiller op til udenlandske konkurrencer som et level 4.2 hold og er åbent for alle øvede cheerleaders over 11 år (årgang 2009 eller tidligere). Til danske konkurrencer, vil man kunne se holdet konkurrere som et junior level 4 hold (11-15 år).


Dette hold er oprettet for de udøvere der gerne vil udvikle sig og er klar på at kæmpe for at nå toppen. Det er for dem der vil være en del af en sej familie med et helt fantastisk fællesskab. Dem som tager sporten seriøst og er villige til at lægge det hårde arbejde og timerne til for at komme langt med sit hold.


Holdet vil udover konkurrencer også ses heppe på Ishøj IF’s danmarksseriehold hver anden lørdag. Fodboldkampene er inkluderet i kontingentet der ligger på 200kr pr md.


Er du interesseret? Kom til prøvetræning på holdet!

Tilmelding til holdet lukkes 6 uger før en konkurrence og varer til og med konkurrencedagen.


Trænere: Aleksandra Tomczak, Marie Ramstedt, Madison VanScoder og Signe A. M. Andersen


Læs mere om holdet her.

Falcons Lady Lux

Årgang 2007 eller tidligere (15+ år)

Senior level 4 for udøvere født i 2006 eller tidligere. (15+ år).


Mangler du en sport med sjov, fællesskab og fysisk udfoldning? Så tilmeld dig vores senior hold. Dette er for såvel nye som gamle cheerleaders i alle former og personligheder der trænger til at få noget sport ind i hverdagen.

Holdet vil udover at deltage i de danske konkurrencer også være tilstede ved Ishøj IF’s danmarksseriekampe hver anden lørdag. Dette er inkluderet i kontingentet der ligger på 200kr om måneden og er frivilligt for alle udøvere på holdet.


Holdet er endnu ikke oprettet, da vi mangler udøvere hertil. Tilmeld dig en venteliste helt gratis og uforpligtende ved at sende os en mail. Måske er et kun DIG vi mangler for at oprette holdet!


Læs mere om holdet under Falcons Edition.